El cartell de la partida solidària del dissabte vinent a Pelayo ha sigut modificat. Puchol II no podrà participar per motius personals i el seu lloc l’ocuparà Soro III que formarà equip amb Jesús i Monrabal. En la contra estaran Miguel, Javi i Tomàs II. La recaptació serà destinada a l’organització no governamental ‘Adelante África’, que centra el seu treball en els més desfavorits d’Uganda.

El canvi no afecta la qualitat de la confrontació. Inclús es podria dir que és major, perquè el pilotari de Massamagrell és el número u de la modalitat. Ara bé, quan es tracta de mesurar-se per equips, la veritat és que la diferència entre ambdós és certament mínima o inexistent. Va per dies i depenent del trinquet i dels companys.

La presència de la resta de participants també fa que la partida siga més que atractiva per al públic. Miguel és altre que desperta admiració pel seu joc elitista i intel·ligent, a la manera dels clàssics, mentre que Javi i Tomàs II posaran la força. Enfront, Jesús és uns dels mitgers que millor s’acobla al joc de Soro III mentre que Monrabal juga bé amb qualsevol. Per tant, la cita és més que abellidora en l’aspecte esportiu i a més es contribuirà a una bona causa.

Soro III s’acomiada

La confrontació també suposarà el comiat de Soro III durant aproximadament un mes. I és que el campió individual serà sotmés en els pròxims dies a una intervenció ocular. L’operació li impedirà participar en la Copa President de la Diputació de València, que començarà el 3 de juny en el trinquet de Sueca. L’absència és important però el jugador no podia demorar la cita. A més podria haver sigut contraproduent, sobretot pensant en la preparació de l’Individual.

La pròxima edició de la Copa tindrà altres al·licients, com el canvi en la configuració dels equips, que passen a ser parelles, i del sistema, amb dues lligues paral·leles de quatre equips. Posteriorment, els dos millors de cada grup accediran a les semifinals. També és interessant la presència de tres debutants com és el cas de Marc, De la Vega i Giner. El primer ja fa un temps que coincideix amb els professionals més reputats i la seua participació estava cantada. La participació dels joves d’Almussafes i Murla sí que podria sorprendre a algú. Però no als habituals del trinquet perquè els dos estan rendint a un nivell altíssim des de fa temps.

Mil euros més d’aposta en el desafiament de Vilamarxant

L’aniversari del trinquet de Vilamarxant ha passat, de perillar, a ser un dels esdeveniments dels quals més agraden als incondicionals de la vaqueta, un desafiament: Puchol II, Soro III i Pere Roc II contra Félix, Dani i Tomàs II. La quantitat inicial posada en joc era de 3.000 euros, però ahir ja pujava a 4.000 i encara es podria incrementar més. Després de la clara victòria Puchol II i Soro III en Pelayo contra Félix i Javi, els gestors del recinte de Vilamarxant es preguntaven si tenia sentit tornar a fer una confrontació de restos contra mitgers. La implicació dels jugadors ha sigut clau per a continuar endavant amb esta iniciativa amb la qual es pretén aconseguir el primer ple absolut en esta nova etapa del recinte del Camp de Túria.

Com que la partida es jugarà a la nit, a les 22:45 hores, els gestors del trinquet han col·locat unes lones blanques per guanyar en visibilitat. Els organitzadors també han anunciat que l’entrada tindrà un preu únic de 10 euros.

Pel que fa a l’altre desafiament de la setmana, el que enfrontarà a Moltó, Moro i Tonet II contra Sergio, Coeter II i Néstor el dissabte en Bellreguard, el campió individual continua tractant-se de les molèsties físiques per a arribar amb plenes condicions.