El trinquet Pelayo de València celebra hui un festival a benefici de la fundació Adelante África, entitat que porta edavant diferents projectes de cooperació a Uganda. La sessió serà de partida única, a partir de les 17.30 hores, en què Soro III, Santi i Tomàs II s´enfrontaran a Miguel, Javi i Monrabal. Els diners recaptats es destinaran als diferents projectes d´esta Organització No Gubernamental (ONG) centrada en el desenvolupament educatiu, social, laboral i econòmic d´una regió d´este país africà.

En l´aspecte estrictament esportiu, xoquen a Pelayo dos trios amb qualitat, pegada i quinze a parts iguals. Soro III s´ha mostrat intractable en les seues últimes actuacions. Encara es recorda el seu gran paper en el desafiament de restos contra mitgers. Per a la cita solidària de demà, comptarà amb l´ajuda del recuperat Santi de Finestrat, que entra a poc a poc en els grans cartells després de la greu lesió en el braç dret, i Tomàs II, un dels punters més incisius.

A la contra, el campió del Circuit Professional i la Copa Diputació, Miguel, tindrà el suport de Javi, sempre determinant a Pelayo, trinquet ample on pot desplegar el poder de la seua pegada sense límits, i Monrabal, altre davanter especialitzar en l´art del quinze.