En acabar el desafiament disputat en la nit del passat divendres en el trinquet de Vilamarxant, moltes eren les veus que demanaven una segona part perquè l´espectacle que havien donat restos i mitgers va ser superb. L´ajustat marcador en la victòria per 60-50 de Puchol II, Soro III i Pere Roc II contra Félix, Dani i Tomàs II també donava peu a la revenja.

Però la partida no es jugarà, almenys a curt termini. La raó principal és que els protagonistes ja estan pensant en la Copa. Per altra banda, Soro III serà sotmés el dijous a una intervenció ocular i estarà un mes de baixa. A tot això cal afegir que el gran instigador del desafiament i de l´anterior de Pelayo, que a més va ser el pilotari més aclamat pel públic, vol descansar durant un temps d´estes partides especials.

Félix se´n va anar de Vilamarxant satisfet pel treball realitzat però decebut pel resultat. «Sí, ha sigut una gran partida i hem estat prop de guanyar però, a la fi, tornem a pagar. Ara vull descansar durant un temps d´estes partides rares però almenys em queda el consol de veure que la gent ha gaudit a muntó. Este tipus de partides són necessàries per a fer afició», explicava.

Amb el triomf en Pelayo i Vilamarxant, els escaleters han trencat la dinàmica guanyadora dels mitgers, que durant anys s´han imposat en este tipus de desafiaments. Però Félix considera que es tracta de confrontacions que no es poden comparar perquè aquelles es disputaven amb les galeries lliures, situació que afavoreix molt als mitgers. «Jugar per dins contra restos que dominen tant l´aire com Soro III i Puchol II és totalment distint. Són partides que no tenen res a veure».