Marrahí ha tornat a ajornar la intervenció quirúrgica amb la qual es tractarà de la lesió en el muscle. En primera instància, el de Villanueva de Castellón tenia cita programada per a la setmana passada, mentre que la segona data era ahir. Però com que encara no s’ha restablert d’un esquinç de turmell de grau tres, els metges li han aconsellat esperar.

Marrahí es va fer la segona lesió, la del turmell, en els dies previs a l’operació. El jugador fa temps que no pot forçar el braç dret però mantenia els entrenaments per a no perdre la forma física. I en un mal moviment es va girar el turmell amb el fatal desenllaç. «Pitjor no em poden eixir les coses. Volia estar bé físicament perquè la recuperació del muscle fóra més ràpida i ara en tinc dues lesions», explicava ahir abatut.

Més d’un any en blanc

Després d’arribar a ser el número un indiscutible del raspall fa dues temporades, amb la consecució del campionat individual i de la Lliga Diputació de València com a principals mèrits, el jugador ha concatenat diverses lesions que li han impedit tindre continuïtat. En l’últim any i mig, les reaparicions i recaigudes han sigut constants. De moment no hi ha previsió per a la seua tornada als trinquets.