LESIONATS

Marrahí torna a ajornar la intervenció en el muscle

El de Villanueva de Castellón s´ha de restablir primer de l´esquinç de turmell de grau tres

01.06.2016 | 13:52

Marrahí ha tornat a ajornar la intervenció quirúrgica amb la qual es tractarà de la lesió en el muscle. En primera instància, el de Villanueva de Castellón tenia cita programada per a la setmana passada, mentre que la segona data era ahir. Però com que encara no s´ha restablert d´un esquinç de turmell de grau tres, els metges li han aconsellat esperar.

Marrahí es va fer la segona lesió, la del turmell, en els dies previs a l´operació. El jugador fa temps que no pot forçar el braç dret però mantenia els entrenaments per a no perdre la forma física. I en un mal moviment es va girar el turmell amb el fatal desenllaç. «Pitjor no em poden eixir les coses. Volia estar bé físicament perquè la recuperació del muscle fóra més ràpida i ara en tinc dues lesions», explicava ahir abatut.

Més d´un any en blanc
Després d´arribar a ser el número un indiscutible del raspall fa dues temporades, amb la consecució del campionat individual i de la Lliga Diputació de València com a principals mèrits, el jugador ha concatenat diverses lesions que li han impedit tindre continuïtat. En l´últim any i mig, les reaparicions i recaigudes han sigut constants. De moment no hi ha previsió per a la seua tornada als trinquets.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine