La Copa Diputació d'escala i corda va començar ahir al trinquet de Sueca i ho va fer amb victòria de la parella representant de València, De la Vega i Javi, pel resultat de 60 a 30 davant Giner i Félix, parella de Murla. Hi havia expectació per a conèixer el rendiment dels dos debutants a la competició, De la Vega i Giner. A nivell general els dos van estar bé, però el rest blau va ser més regular, al contrari que Giner, qui va començar molt regular, però, a l'igual que el seu company Félix, va anar de més a menys.

De ben segur que vindran vesprades millors per als dos una vegada superada la tensió normal i habitual de qualsevol jugador que debuta. La clau d'esta primera partida de la Copa Diputació, que va començar dauera, va ser quan els blaus van fer un joc des del rest i posar al lluminós un 35 per 25.

Ací va ser quan els rojos es van trobar més còmodes. De la Vega agafava confiança i Javi començava a fer de les seues. El braç del mitger tornava a ser contundent i decisiu a l'hora de rematar els quinzes. Tant que els rojos es veien superats en tot moment i tan sols van ser capaços de fer un joc més. La partida va tindre moments de quinzes vistosos, però al remat, victòria justa de la parella representant de València.