La Copa Diputació de València descansa ja fins al dimecres, quan visitarà el trinquet de Guadassuar, on l´equip de Xàbia de Marc i Dani s´enfrontarà al de València amb De la Vega i Javi.

Marc és un dels debutants en la competició on s´ha guanyat el lloc per l´excel·lent trajectòria dels últims mesos. En este temps, el de Monserrat s´ha instal·lat amb les primeres figures i ha tingut diverses actuacions molt destacades, com a reserva en el Circuit Professional i en trofeus de prestigi com l´Universitat de València. Davant, Dani defensa el títol aconseguit la passada temporada amb Miguel i Conillet.

En la contra, De la Vega és altre dels novells. Però en la seua estrena del passat divendres a Sueca va deixar clar que no li pesa la pressió. El d´Almussafes va completar una gran partida. Això sí, va comptar amb l´ajuda d´un Javi enorme.

Després de la jornada de Guadassuar, en el Grup A solament faltaran per debutar l´equip de Pedreguer de Santi i Pere, que jugarà el diumenge vinent a Xàbia.

En el Grup B, la següent confrontació tindrà lloc dos dies abans, el divendres, en el trinquet de Dénia. Miguel i Salva, que representen a Massamagrell, tindran en la contra a la parella local de Francés i Santi