ESCALA I CORDA

El trinquet de La Pobla es passa als dilluns

El recinte canvia el seu dia de partida durant la temporada d´estiu

06.06.2016 | 13:43
El trinquet de La Pobla es passa als dilluns
El trinquet de La Pobla es passa als dilluns

El trinquet de La Pobla de Vallbona no va obrir ahir les seues portes. Ho farà hui i tots els dilluns durant la temporada d’estiu. Segons expliquen els gestors del recinte, amb l’arribada del bon temps i de les vacances, l’afluència de públic en la vesprada del diumenge es veu minvada «perquè els aficionats aprofiten per a realitzar altres activitats o anar a la platja». D’ací el canvi. El que no varia és l’horari de la sessió, que començarà a les 17:00 hores amb una partida de juvenils. Després, el plat fort, amb Pablo de Borriol i Jesús que tindran en la contra a Boni i Salva. Especialment interessant es presenta el duel entre dos dels mitgers de referència com Jesús, que ve de fer una exhibició en el seu debut en la Copa, i Salva, finalista del Circuit Professional. El trinquet de La Pobla de Vallbona està vivint una nova etapa des del passat mes d’abril, quan el consistori local i Val Net van signar un conveni per tal de recuperar les partides en tan emblemàtic escenari.

L’acord assegura quaranta-dues confrontacions fins a finals d’any tant en l’activitat del dia a dia com en trofeus diversos i competicions oficials. De fet, la Copa Diputació de València visitarà el municipi del Camp de Túria el dilluns 20. La parella local de Pere Roc II i Jesús jugarà contra la de Xàbia amb Miguel i Salva.

Continuant amb l’actualitat de la competició patrocinada per la institució provincial, la següent jornada tindrà lloc el dimecres en el trinquet de Guadassuar. En partida corresponent al Grup A, Miguel i Salva debutaran front a De la Vega i Javi, que vénen de guanyar amb solvència en Sueca a Giner i Félix pel resultat de 60-30.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine