El trinquet de La Pobla de Vallbona no va obrir ahir les seues portes. Ho farà hui i tots els dilluns durant la temporada d’estiu. Segons expliquen els gestors del recinte, amb l’arribada del bon temps i de les vacances, l’afluència de públic en la vesprada del diumenge es veu minvada «perquè els aficionats aprofiten per a realitzar altres activitats o anar a la platja». D’ací el canvi. El que no varia és l’horari de la sessió, que començarà a les 17:00 hores amb una partida de juvenils. Després, el plat fort, amb Pablo de Borriol i Jesús que tindran en la contra a Boni i Salva. Especialment interessant es presenta el duel entre dos dels mitgers de referència com Jesús, que ve de fer una exhibició en el seu debut en la Copa, i Salva, finalista del Circuit Professional. El trinquet de La Pobla de Vallbona està vivint una nova etapa des del passat mes d’abril, quan el consistori local i Val Net van signar un conveni per tal de recuperar les partides en tan emblemàtic escenari.

L’acord assegura quaranta-dues confrontacions fins a finals d’any tant en l’activitat del dia a dia com en trofeus diversos i competicions oficials. De fet, la Copa Diputació de València visitarà el municipi del Camp de Túria el dilluns 20. La parella local de Pere Roc II i Jesús jugarà contra la de Xàbia amb Miguel i Salva.

Continuant amb l’actualitat de la competició patrocinada per la institució provincial, la següent jornada tindrà lloc el dimecres en el trinquet de Guadassuar. En partida corresponent al Grup A, Miguel i Salva debutaran front a De la Vega i Javi, que vénen de guanyar amb solvència en Sueca a Giner i Félix pel resultat de 60-30.