La lesió de Coeter II s’ha quedat en un esglai i el millor mitger del raspall podrà disputar esta vesprada en Piles la final de primera categoria del Trofeu Filósofo. Amb Sergio com a company tindrà en la contra a Moltó i Brisca.

Coeter II no va acabar de jugar el dilluns en el trinquet de Xeraco per problemes en els abductors, que venia arrossegant des de feia dies. Des d’aleshores s’ha tractat amb fisioteràpia i ahir confirmava a este diari la seua recuperació. “Ha sigut una sobrecàrrega per l’acumulació d’esforç. En Piles jugaré amb normalitat”. Per tant, tampoc perilla la seua participació en la pròxima Copa de raspall, que començarà el dia 18.

Les dues parelles han resolt les semifinals oferint grans prestacions. Sergio i Coeter II van eliminar a Ian, Canari i Lorja per 25-10 mentre que Moltó i Brisca han deixat en el camí a Pepe, Sanchis i Néstor, que cediren per 25-15. La sessió en el trinquet de Piles començarà amb la final de segona categoria que enfrontarà a Badenes i Leandro contra Montaner i Raúl.