L'estiu ja ha arribat a la pilota

Xeresa obri la campanya ´pilota festes´ que porta a les figures als carrers de multitud de localitats

11.06.2016 | 11:05

Encara queden deu dies per a acomiadar la primavera però en la pràctica ja es pot dir que ha començat la temporada d´estiu. El primer símptoma s´ha detectat en el trinquet de La Pobla de Vallbona, que ha canviat el seu dia de partida al dilluns fins a la tardor. I amb la cita de hui a Xeresa s´inicia la campanya ´pilota festes´.

La localitat de La Safor commemora a Sant Antoni de Pàdua i un dels actes programats és la confrontació que tindrà lloc a les 18.00 hores en el carrer València. Punxa i Dorín s´enfrontaran a Sergio i Canari. Ian, que anava a ser el company de Dorín, s´ha caigut del cartell per unes molèsties en el muscle. Cert és que el rest de Senyera està sent un dels millors en la seua posició en la present temporada, però el pilotari d´Oliva també gaudeix de la condició de primera figura, com la resta de convocats. La variació no hauria d'afectar a la qualitat de la partida.
Fins al mes de setembre serà habitual veure als jugadors més reputats dels trinquets prodigar-se pels carrers de multitud de poblacions de les tres províncies. És una bella tradició que afortunadament es manté.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine