Per als pilotaris va ser una sorpresa la convocatòria de roda de premsa que la Federació va enviar el dimecres. L’acte tindrà lloc demà en la seu de l’ens federatiu on el president Daniel Sanjuán i el mecenes i també president del comité de professionals, José Luis López, exposaran la complicada situació de la pilota i la posició dels governants.

De la sorpresa s’ha passat a la implicació. Segons explicaven ahir a este diari membres del comité de pilotaris professionals, la Federació els ha convocat per a explicar-los com transcorrerà la roda de premsa i què es dirà en ella. Per tant, el col·lectiu estarà representat demà. Però ahir no havia previsió de participar doncs els parlaments aniran a càrrec de López i Sanjuán. «Una vegada tinga'm clara la situació, donarem una opinió. Nosaltres volem, busquem i recolzarem la millor solució», assenyalaven.

La demora en els pagaments als quals es van comprometre les institucions està impedint que els pilotaris professionals cobren les seues nòmines amb regularitat. És més, els jornals ixen, des de fa mesos, d’una pòlissa, d’uns diners que està avançant José Luis López de la seua butxaca.