La Copa President de la Diputació de València afronta la recta final de la fase de grups, que decidirà els quatre equips semifinalistes. La competició es trasllada hui a La Pobla de Vallbona on els locals Pere Roc II i Jesús jugaran contra la parella de Massamagrell de Miguel i Salva. Els dos equips continuen sense conéixer la victòria.

La situació de Miguel i Salva és la més complicada perquè afronten la tercera i definitiva partida en esta ronda. Els dos veterans han rendit a gran nivell en les cites anteriors però el resultat ha sigut tant infructuós com injust. Per mèrits mereixen arribar amb algun punt més que l’únic que acumulen en el seu caseller. La derrota els deixaria sense opcions de seguir endavant.

Pere Roc II i Jesús solament han completat una partida i són cuers perquè no van puntuar contra Puchol II i Monrabal (60-45), que ja s’han adjudicat una de les dues places per a les semifinals. Tant Pere Roc II com Jesús van signar una actuació memorable. És un cas idèntic al dels seus rivals. Es tracta de dos equips que estan jugant barbaritats però que s’han vist abocats a les últimes posicions del Grup B. Si els de La Pobla de Vallbona no puntuen hui, en la tercera partida, contra Francés i Santi, no tindran possibilitats de classificació.

Tres punts d’or

Qui ja estan en semifinals són els representants de la ciutat de València, De la Vega i Javi, que ahir van superar a la parella de Pedreguer de Santi i Pere per 60-45 en partida completada en el trinquet de Bellreguard. Javi tornà a ser el vertader artífex de la victòria amb les seues canonades i domini de la vaqueta. Però el públic va dirigir més elogis a De la Vega, desconegut per a la gran majoria dels habituals al recinte de La Safor. I com en les partides anteriors, el d’Almussafes va respondre amb un joc elegant i amb una seguretat impròpia d’un xaval de dèsset anys.

La derrota deixa a Santi i Pere en la tercera posició amb 3 punts però continuen tenint la classificació en les seues mans. Ara estan obligats a guanyar als ja descartats Giner i Félix el dissabte a Pedreguer. En cas contrari els semifinalistes seran Marc i Dani, que de moment són segons amb 5 punts.