La Copa President de la Diputació de raspall prossegueix hui en el trinquet de Villanueva de Castellón amb la disputa de la segona jornada del Grup A. L´equip local de Ricard i Coeter II s´enfrontarà al de Xàbia amb Moncho i Sanchis.

Com que en esta ronda inicial solament es juguen tres partides per grup, dos per cada equip, Moncho i Sanchis es poden convertir en els primers classificats per a la lligueta de semifinals perquè en la seua estrena del passat dissabte superaren a Moltó i Tonet II pel tanteig de 25-20.

En el trinquet de Bellreguard es va veure a un Sanchis més que motivat i també encertat. El de Montesa ja va declarar en este mateix diari, pocs dies abans del començament de la Copa, que vol tancar una temporada màgica, amb la consecució de les dues grans competicions per equips. I les sensacions que va deixar en el debut van ser immillorables. A més ha trobat en Moncho al complement perfecte. Perquè si bé, el rest de Manuel no va tindre el millor dia, probablement per les molèsties que arrossegava al colze, la compenetració entre els dos va ser total.

Ricard i Coeter II inicien hui el camí en la Copa. I si de Sanchis s'ha de destacar l´ambició per ser un dels millors del raspall, de Ricard es pot dir el mateix. El de Villanueva de Castellón es troba en la temporada de consolidació com a primera figura; està millor que mai. I també està en disposició de guanyar els dos títols, perquè va ser company de Sanchis en la Lliga. L´equip el completava Roberto en la punta.

La trajectòria de Ricard i la presència de Coeter II, el gran referent en la posició de mitger, converteix a esta parella en una de les més cridaneres, almenys pel que fa als noms. El fet de jugar en Villanueva de Castellón és un punt a favor seu, sobretot per a Ricard.