La Copa de raspall es va traslladar ahir al trinquet de Villanueva de Castellón on l´equip local de Ricard i Coeter II va superar al de Xàbia de Moncho i Sanchis per 25-20. L´ajustat resultat implica el repartiment de punts.

Tot i que Moncho i Sanchis van aconseguir el primer parcial, durant la primera meitat es van imposar clarament Ricard i Coeter II en el marcador després de sumar tres jocs consecutius i de disposar de val en el següent, que podria haver sigut el quart. A partir d´aquest moment la partida va guanyar en emoció i en equilibri. Tant, que Moncho i Sanchis quasi donaren la sorpresa.

L´activitat en este grup conclourà el divendres en Piles on Ricard i Coeter II jugaran contra Moltó i Tonet II. L´equip guanyador passarà a la següent fase. A partir d´ací apareixen distintes combinacions depenent de si hi ha o no repartiments de punts. De moment, els tres equips mantenen opcions.

El campionat continuarà demà en el trinquet de Castelló de Rugat on Punxa i Roberto s´enfrontaran a Ian i Canari. Els primers poden certificar la classificació gràcies a la seua victòria contra Sergio i Alberto. Ian i Canari debuten.