Francés serà baixa hui en la jornada de la Copa President de la Diputació de València programada en el trinquet de Massamagrell. El de Petrer té unes molèsties i s’ha vist obligat a renunciar a jugar tot i la transcendència de la confrontació. El company ocasional de Santi serà Pablo de Borriol i en la contra formaran Puchol II i Monrabal.

El remodelat equip de Dénia afronta la segona partida en la ronda en curs amb la possibilitat de deixar molt encarrilada la classificació per a la següent fase. La parella va signar una gran actuació en el seu debut però eixe referent ja no és vàlid pel canvi forçós. La presència de Pablo també varia les característiques de l’equip, que ara té més pegada i un poc menys de tècnica.

Francés recuperarà el seu lloc en la tercera i definitiva partida, que es jugarà el divendres en el trinquet de Vila-real. Els rivals seran Pere Roc II i Jesús, que a hores d’ara també aspiren a la plaça vacant en les semifinals.

Puchol II i Monrabal tanquen hui la seua participació en esta ronda i arriben amb la tranquil·litat de tenir la plaça assegurada en la fase final. Això sí, la partida també és important per a ells perquè poden acabar primers del seu grup i per tant jugarien la semifinal contra els segons del Grup A.

Els components de l’equip de Vinalesa han eixit a exhibició per partida. Puchol II continua en un moment excepcional i Monrabal està aprofitant d’una manera magnífica l’oportunitat de jugar en la ubicació de mitger, que és el lloc en el qual vol consolidar-se com a primera figura.

La Pobla

La Copa va visitar ahir el trinquet de La Pobla de Vallbona on la parella local de Pere Roc II i Jesús es va imposar a la de Massamagrell de Miguel i Salva per 60-55. Va ser una lluita preciosa, amb les dues parelles jugant decididament a l’atac i a gran nivell. De fet resultaria impossible destacar a un protagonista destacat perquè els quatre pilotaris estigueren de deu.

La conseqüència immediata d’este tanteig és l’eliminació dels derrotats, que diuen adéu amb la cara ben alta perquè han signat tres actuacions sensacionals. De fet, dues de les dues partides les han perdudes amb iguals a 55.

Pere Roc II i Jesús es jugaran la classificació per a les semifinals contra Francés i Santi el divendres en el trinquet de Vila-real. Però segons el resultat d’esta vesprada a Massamagrell el marge en la victòria serà distint.