La modalitat d´escala i corda recuperarà en els pròxims dies a dos dels seus referents, Soro III i Fageca, que ultimen les seues reaparicions després de romandre un i sis mesos de baixa respectivament.

El campió individual tornarà el dissabte en el trinquet Pelayo per a la disputa del Gran Premi Oxford. Amb Dani com a mitger tindrà en la contra a Puchol II i Javi. El jugador ha estat parat un mes per una intervenció ocular que li ha impedit participar en la Copa.

Bastant més perllongada ha sigut la baixa de Fageca, que va ser operat del colze dret el 19 de gener. La previsió apuntava a tres o quatre mesos de recuperació però una tendinitis ha postergat la tornada.

Fageca jugarà el dilluns en La Pobla de Vallbona on formarà amb Pere per a enfrontar-se a Francés i Santi. La contra és important, tal vegada massa tenint en compte els sis mesos d´inactivitat, però el jugador es mostra il·lusionat amb el repte. «Em falta per a arribar al meu nivell però els entrenaments de les dues últimes setmanes han sigut plenament satisfactoris», diu.