La Copa en la modalitat de raspall es trasllada hui al trinquet de Castelló de Rugat. La parella d´Alzira de Punxa i Roberto jugarà la segona i definitiva partida en la ronda en curs contra la representativa de Dénia amb Ian i Canari, que debuten en la competició. Amb la victòria aconseguida el passat divendres a Dénia en la jornada inaugural, Punxa i Roberto es troben en disposició d´assegurar-se un lloc en la lligueta de semifinals. El requisit és tornar a guanyar. En cas contrari hauran d´esperar que acabe la fase.

En el trinquet de Dénia, Punxa i Roberto rendiren al nivell que correspon a dos dels pilotaris més decisius en les seues posicions. La violència en la pegada va ser el gran argument del rest de Piles. I el punter d´Alzira va completar la tasca amb gran efectivitat en la rematada.

Ara bé, si hi ha un pilotari que destaca per la contundència en el seu colp, eixe és Ian. Tot i la seua joventut, el de Senyera s´ha convertit en un imprescindible de les grans cites. Pot ser que la inexperiència, traduïda en nervis en moments puntuals de pressió, l´haja passat factura en alguna ocasió. Però du camí de ser un gran. Davant, Canari tindrà la responsabilitat d´acabar el quinze. A priori sembla una parella molt ben acoblada.