La confiança es paga i això és el que els va passar ahir a Puchol II i Monrabal, que deixen d´estar imbatuts en la Copa President de la Diputació de València en caure ahir en Massamagrell contra Pablo de Borriol i Santi per un ajustat 60-55.

La parella de Vinalesa va eixir molt favorita en les travesses i en els primers compassos va plasmar la hipotètica superioritat en la pista en sumar els tres primers jocs amb facilitat (30-15). La superioritat era manifesta, Pablo havia eixit una miqueta nerviós i Santi volia però no podia. És a dir, pareixia que el desenllaç seria ràpid. Però la situació va canviar diametralment.

Santi va començar a soltar bombes teledirigides i Pablo de Borriol es va contagiar de l´encert del seu mitger. I per a sorpresa de la gran majoria dels presents, els blaus no solament igualaren sinò que es posaren per davant 35-40. Puchol II i Monrabal havien despertat, però l´ego dels rivals ja estava alimentat. Es veien capaços de guanyar al que fins ara havia sigut el millor equip de la competició i això va permetre que la partida tornara en molt vistosa, equilibrada i sobretot emocionant.

Dues partides

A falta de dues partides per a tancar la ronda en curs, en cada grup queda un lloc lliure en les semifinals. El primer es decidirà el divendres en el trinquet de Vila-real on es tancarà l´activitat del Grup B amb la confrontació dels equips implicats en la lluita per la plaça vacant.

La teoria diu que Francés estarà recuperat de les molèsties musculars i reapareixerà en la formació de Dénia juntament amb Santi. A l´altre costat de la corda estaran els representants de La Pobla de Vallbona, Pere Roc II i Jesús. Els millors posicionats són Francés i Santi, que continuarien endavant si arriben al joc 50.

Ja en dissabte, el trinquet de Pedreguer acollirà la jornada de clausura d´esta fase. L´equip local de Santi i Pere s´enfrontarà contra el de Murla amb Giner i Félix. Els primers es juguen la classificació mentre que els seus rivals estan descartats i afronten el seu comiat.

En este Grup A, la plaça adjudicada correspon a De la Vega i Javi, que s´han assegurat acabar líders. A hores d´ara, la segona posició és per a Marc i Dani, que han conclòs amb 5 punts. Santi i Pere en tenen 3. Amb això, Santi i Pere seran semifinalistes si guanyen, independentment del tanteig de la partida.