RASPALL

Debut i victòria per la via ràpida

Gran actuació d´Ian i Canari contra Punxa i Roberto, que solament sumen un joc

23.06.2016 | 10:45
Canari i el seu company Ian estan a un punt de les semifinals.

La Copa President de la Diputació de València en la modalitat de raspall es va traslladar ahir fins al trinquet de Castelló de Rugat per a la disputa de la segona i penúltima jornada del Grup B. Ian i Canari superaren a Punxa i Roberto per un contundent 25-5.

La partida suposava el debut dels guanyadors i, d´acord a la imatge oferida, Ian i Canari ja es poden considerar ferms candidats a arribar almenys a la final. Els dos rendiren a un nivell excepcional i no donaren opció a dos rivals de l´entitat de Punxa i Roberto, que també feren més errors no forçats de l´habitual.

Ian va fregar la perfecció. El de Senyera dominava la pilota amb una violència màxima, la qual cosa condicionava la restada rival. I davant, Canari quasi va eixir a quinze per pilotada. El de Xeraco va estar tan encertat com el seu company, però en el seu cas per a amagar la pilota i acabar la jugada. També cal assenyalar que la pilota va ser més benèvola amb ambdós jugadors en el llançament a la galeria.
Punxa i Roberto han tancat la seua participació en la ronda en curs amb 3 punts aconseguits el dia de la seua estrena contra Sergio i Alberto (25-15), la tercera parella del Grup B. Els dos llocs de semifinals es decidiran el dissabte en el trinquet de Bellreguard. A Ian i Canari els bastaria amb fer quatre jocs per a forçar el repartiment de punts. Si hi ha triple empat, manarà el millor coeficient de jocs a favor i en contra i com a segona opció es faria un sorteig.

En el Grup A l´activitat conclourà demà en el trinquet de Piles on Ricard i Coeter II, amb 2 punts, jugaran contra Moltó i Tonet II, que sumen un. El lideratge del grup és per a Moncho i Sanchis, amb 3 punts en el seu caseller.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine