Hui es disputen les partides amb les quals es tancarà la fase prèvia a les semifinals de la Copa Diputació de València en la modalitat d´escala i corda i també la de raspallraspall. Una competició visitarà el trinquet de Pedreguer i l´altra es desplaçarà fins a Bellreguard. Ambdues confrontacions són decisives per a determinar el quadre d´equips classificats per a la següent ronda.

En el campionat per dalt corda i en partida corresponent al Grup A, Santi de Silla i Pere jugaran contra Giner i Félix. Els primers opten a la plaça que queda vacant i els rivals afronten el seu comiat. L´única opció de continuar endavant per a Santi i Pere és la victòria. En cas contrari, els classificats seran Marc i Dani, que a hores d´ara ocupen la segona posició en la taula. Qui ja tenen el lloc assegurat són De la Vega i Javi, que a més passaran com a líders.

El Grup B va tancar la ronda en curs ahir en el trinquet de Vila-real. La partida va enfrontar als equips que optaven al lloc que quedava per assignar, que finalment ha sigut per a Pere Roc II i Jesús, que es van imposar sobre Pablo de Borriol i Santi per 60-45. Els altres classificats són Puchol II i Monrabal.

Les dues parelles es van deixar l´ànima en l'intent i els quatre protagonistes rendiren al mateix nivell superlatiu. Va ser un intercanvi continu de bombes i de restades impossibles. El punt àlgid es va viure amb el 55-45. Perquè a Pablo i Santi els bastava amb arribar al joc 50, que finalment no concretaren. Però els dos pilotaris diuen adéu amb honors. Pablo ha demostrat que és capaç de respondre amb les figures consagrades i Santi ha deixat clar que el seu braç torna a ser el d´abans de la greu lesió.

Bellreguard

En la Copa de raspall. El trinquet de Bellreguard decideix la plaça vacant en el Grup B. Ian i Canari arriben amb els deures fets mentre que Sergio i Alberto han de guanyar i deixar als seus rivals per davall del joc 20. En cas contrari, els semifinalistes seran Punxa i Roberto. En el Grup A, Moltó i Tonet II van superar ahir en Piles a Ricard i Coeter II per 25-0. El tanteig sabater atorga la continuïtat als guanyadors i elimina als derrotats. Per extensió, també continuen endavant Moncho i Sanchis.

El duel va estar tan desnivellat com demostra el marcador. Moltó, que en el seu debut va estar discret, va respondre com correspon al número u. I Tonet II tornà a signar una actuació quasi perfecta. Ricard i Coeter II no tingueren el dia.