Després d’un mes d’absència per una intervenció ocular, Soro III reapareix hui en el trinquet Pelayo per a la disputa del Gran Premi Oxford, que es completa a partida única. El campió individual formarà equip amb Dani per a enfrontar-se a Puchol II i Javi.

El fet de tindre en la contra al rest que vol qüestionar la seua supremacia i al que pot ser el mitger en millor forma de l’actualitat, és una prova evident que el parèntesi no ha afectat al nivell del de Massamagrell. Cal recordar que en el moment en el qual va ser baixa, Soro III estava pletòric i havia encadenat un bon nombre d’actuacions sensacionals. Dues de les que feren més soroll van ser les dels desafiaments de restos contra mitgers en els recintes de Pelayo i Vilamarxant on va jugar davant del que hui és el seu rival, Puchol II.

Fageca, el següent

El següent primer espasa a reaparéixer serà Fageca, de baixa sis mesos per una lesió en el colze dret. Estava previst que tornara el dilluns en La Pobla de Vallbona. Però la confrontació s’ha suspés pel partit de futbol de la selecció espanyola en l’Europeu de França.