GRAN PREMI OXFORD

Soro III torna a vestir-se de blanc

El campió individual juga el Gran Premi Oxford en Pelayo contra Puchol II

25.06.2016 | 19:33
Soro III, en Pelayo.

Després d´un mes d´absència per una intervenció ocular, Soro III reapareix hui en el trinquet Pelayo per a la disputa del Gran Premi Oxford, que es completa a partida única. El campió individual formarà equip amb Dani per a enfrontar-se a Puchol II i Javi.

El fet de tindre en la contra al rest que vol qüestionar la seua supremacia i al que pot ser el mitger en millor forma de l´actualitat, és una prova evident que el parèntesi no ha afectat al nivell del de Massamagrell. Cal recordar que en el moment en el qual va ser baixa, Soro III estava pletòric i havia encadenat un bon nombre d´actuacions sensacionals. Dues de les que feren més soroll van ser les dels desafiaments de restos contra mitgers en els recintes de Pelayo i Vilamarxant on va jugar davant del que hui és el seu rival, Puchol II.

Fageca, el següent
El següent primer espasa a reaparéixer serà Fageca, de baixa sis mesos per una lesió en el colze dret. Estava previst que tornara el dilluns en La Pobla de Vallbona. Però la confrontació s´ha suspés pel partit de futbol de la selecció espanyola en l´Europeu de França.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine