Les dues competicions de la Copa Diputació, escala i corda i raspall, tenien continuïtat en la vesprada d'ahir als trinquets de Pedreguer i Bellreguard. Al trinquet de Pedreguer la parella local, Santi i Pere, aconseguia guanyar 60 per 30 davant Giner i Félix. Una còmoda victòria que, a més, els classifica per a jugar les semifinals de la competició d'escala i corda. Santi i Pere no van donar opcions als seus contraris, carregant el joc sempre per al jove rest de Murla i no deixant entrar pràcticament en joc a Félix.

Conveni amb Pedreguer

Un trinquet de Pedreguer que també és notícia pel conveni que l'empresa Val Net ha signat amb l'Ajuntament local i l'empresa Masymas per a continuar un any més anunciant les millors partides tots els dissabtes i, a més, tindre un equip a la lliga professional.

Dins de la Copa diputació de raspall, també ahir al trinquet de Bellreguard Ian i Canari, que ja estaven classificats per a jugar les semifinals, guanyaren per 25 a 10 a Sergio i Alberto que queden eliminats. Els beneficiats d'este resultat són Punxa i Roberto que entraran en la lligueta de semifinals. Les semifinals de Copa es presenten demà a la seu de la Diputació de València.