A la seu de la Diputació de València es realitzarà hui, 12 hores, les presentacions de les semifinals de les dues competicions que estan disputant-se baix el patrocini de la institució. Tindran formats diferents. Les semifinals d'escala i corda seran eliminatòries i les semifinals de raspall serà una lliga entre les quatre parelles i els dos millors jugaran la final.

En escala i corda s'han classificat les parelles capitanejades per De la Vega, Santi, Puchol II i Pere Roc II. La primera semifinal serà divendres 1 de juliol al trinquet de Vila-real. Dos dies més tard, diumenge, es jugarà la segona semifinal al trinquet de Massamagrell. La gran final, a partida única, serà el dia 9 al trinquet de Pelayo. Un trinquet Pelayo que estarà a punt d'agafar-se unes 'vancances' fins setembre que s'aprofitaran per a fer una gran millora de les instal·lacions.

En la modalitat de raspall s'han classificat les parelles capitanejades per Moltó, Moncho, Ian i Punxa. La lliga de semifinals comença demà al trinquet nou d'Oliva. Obrin la fase Ian i Canari contra Moncho i Sanchis. Els altres dos semifinalistes iniciaran la lligueta divendres al trinquet de Genovés. Punxa i Roberto contra Moltó i Tonet.

La fase de semifinals finalitzarà el dia 9 a la Llosa de Ranes i la gran final, també a partida única, serà dissabte 16 de juliol en Bellreguard.

Les dues competicions presenten semifinals molt obertes. No hi ha un clar favorit tal com s'ha vist en la fase prèvia on quasi tots els equips han decidit la seua classificació, pràcticament, a l'últim quinze. Bé és cert que pot passar qualsevol cosa, però en escala i corda Puchol II i Monrabal és la parella que han marcat un poc les diferències i al raspall Ian i Canari també han deixat bones sensacions.