La lliga de les semifinals de la Copa President de la Diputació de València de raspall va començar ahir en el trinquet d’Oliva amb victòria d’Ian i Canari sobre Moncho i Sanchis pel resultat de 25-10.

Les dues parelles començaren a un nivell semblant però els guanyadors anaren guanyant presència fins a acabar sent clars dominadors de la confrontació que va ser prou intensa però poc vistosa a causa de les constants errades no forçades dels dos bàndols.

El millor de la vesprada va ser Ian. El de Senyera continua fort com un bou i la seua pilotada va castigar sobretot a Moncho, que no va restar amb la seua solvència habitual. Amb esta situació, Sanchis va intentar fer la guerra pel seu compte, buscant el quinze en cada colp, de vegades amb més cor que trellat. L’altre mitger, Canari, va complir i aportar en la consecució de la victòria però va desaprofitar situacions molt propícies que haurien decidit la partida en menys temps.

Ian i Canari continuen la seua marxa triomfal en la Copa de raspall, on no coneixen la derrota, i cada vegada sonen més com alternatives als Moltó i Sanchis, els més assenyalats als pronòstics. Moncho i Sanchis, com que encara tenen dues partides més, mantenen intactes les opcions d’accedir a la final.

La següent partida es jugarà el divendres vinent en el trinquet de Genovés on Moltó i Tonet II tindran en la contra a Punxa i Roberto. La confrontació és inèdita perquè les dues parelles han participat en la primera ronda en grups distints. Moltó i Tonet II acabaren líders del Grup A mentre que Punxa i Roberto han passat com a segons del B.