La lligueta de semifinals de la Copa President de la Diputació de València en la modalitat de raspall es va estrenar el dimarts a Oliva on Ian i Canari van superar a Moncho i Sanchis per 25-10. Este triomf ha fet que els representants de Dénia pugen considerablement en els pronòstics que assenyalen als hipotètics finalistes. Dues són les raons principals: a hores d´ara són els únics que ixen a victòria per partida i a més s´han imposat a un dels equips que més sonen com a possibles candidats al títol.

Tot i la gran trajectòria i millors resultats, Ian i Canari es manifesten amb prudència. El mitger reconeix que no renuncia a res, que es veu amb opcions de ser campió i així s´ho ha fet veure el seu company. Però al mateix temps assegura que Moltó i Tonet II així com Moncho i Sanchis, són els principals candidats a sumar el títol.

Més moderat es mostra Ian, que està satisfet per com estan eixint les coses però no vol mirar més enllà de la següent partida. I és que el de Senyera tira la vista arrere i recorda com, fa relativament poc, se li va escapar l´altre gran títol per equips de la modalitat, la Lliga, tot i ser clar favorit en els pronòstics.

Independentment de les opinions, el ben cert és que Ian i Canari han demostrat que estan capacitats per a guanyar el campionat. La compenetració entre els dos és total. El rest espenta i el punter acaba. I a més tenen ofici: al contrari del que va passar en les partides de la fase prèvia, contra Moncho i Sanchis no signaren una gran actuació. Però saberen anul·lar als rivals.

La següent partida de les semifinals es completarà demà en el trinquet de Genovés on s´estrenen els altres dos equips aspirants a jugar la final: Moltó i Tonet II tindran en la contra a Punxa i Roberto.