Durant mesos, el cèntric Carrer dels Cavallers de la ciutat de València s´ha omplit d´aficionats, curiosos i turistes que han seguit les partides del Club Més Pilota en la Lliga a Llargues. Este diumenge es jugarà l´última, la tornada de la semifinal contra Parcent. Amb este motiu, els components del club han programat una jornada de comiat més que especial.

L´activitat començarà a les 10:00 hores amb un torneig de raspall de dues semifinals i la final que tindrà com a participants alevins i infantils de les escoles de pilota de Torrent, Llíria, Vilamarxant i el col·legi Santa Teresa de València. A les 11:00 hores, també en la disciplina de raspall, es completarà una exhibició femenina entre equips de Tavernes Blanques i Borbotó. Una hora després es jugarà la semifinal de la Lliga a Llargues.

En el Club Més Pilota consideren que remuntar el 10-6 advers seria quasi un miracle. No en va es tracta del conjunt que ha dominat el campionat i el principal favorit al títol. Però haver arribat a les semifinals ja és un premi per a ells, a més en la primera edició que un grup d´equips de la província de València ha participat en la competició de llargues. Jugar al costat del Palau de la Generalitat Valenciana també ha sigut un fet inaudit.