Ahir també va ser dia de semifinals en la Copa President de la Diputació de València de raspall, on s´ha optat pel format de lliga per a decidir als dos aspirants al títol. El trinquet de Genovés va acollir la segona jornada que va ser propícia per a Punxa i Roberto, que superaren a Moltó i Tonet II per 25-15.

Fins a la igualada a 15, els dos equips sumaren de manera alternativa des del dau. Va ser en el joc següent quan Punxa i Roberto trencaren amb esta dinàmica al aconseguir el joc al rest per a posteriorment tancar la confrontació amb el definitiu 25-15.

L´equilibri en el rendiment també variar a partir del joc que els guanyadors feren al rest. Des d´eixe moment, Punxa va espentar més que Moltó mentre que Roberto es mostrava més resolutiu que Tonet I en la consecució del quinze.

Punxa i Roberto, que estan sonant menys que els altres equips en les quinieles, han demostrat que, si tenen el dia i juguen el que poden, també són serios candidats a arribar a la final.

La lligueta de semifinals arribarà al seu equador en el matí d´este diumenge en el trinquet de Xàbia. Punxa i Roberto repeteixen presència en el cartell, esta vegada amb Ian i Canari en la contra, que vénen de guanyar en la jornada inaugural.