ESCALA I CORDA Copa

A la final amb la serenitat d'un campió

Puchol II i Monrabal jugaran la final de la Copa Diputació este dissabte a Pelayo contra Pere Roc II i Jesús

04.07.2016 | 14:50
A la final amb la serenitat d'un campió

Dues hores de partida, de dura batalla, de molt de jugar a pilota i després de capgirar el marcador i remuntar tres jocs en contra (40-55), Puchol II i Monrabal guanyaven la semifinal de Massamagrell i jugaran la gran final de la Copa Diputació de València el pròxim dissabte al trinquet de Pelayo contra Pere Roc II i Jesús.

Qui ho anava a dir quan Monrabal feia una falta de ferida i el marcador pujava a 40 per 55 a favor de Santi i Pere? El de Vilamarxant perdia els nervis i bramava al mig del trinquet. Semblava que la partida estava sentenciada.

Fins a eixe moment, Santi, gran dominador de pilota, i Pere ho estaven fent perfecte. Sempre havien dominat el marcador, però amb diferències mínimes. Com a molt dos jocs amb el 20 per 30. També és veritat que els rojos, Puchol i Monrabal, havien desaprofitat varies avantatges de val, però els més regulars eren els blaus.

Amb el 40 per 55 va aparèixer la figura de Puchol II per a serenar els ànims del seu company. Fent un dau perfecte els rojos sumaven el primer joc de la remuntada, 45-55. Monrabal tornava a tindre confiança gràcies a la tranquil·litat aparent de Puchol II. Tot el contrari que els rojos. Pere estava molt nerviós i va errar quatre pilotes en moments claus. Pot ser, el de Pedreguer també es va fer un poc de mal al jugar una pilota que li va obligar a entrar al vestidor uns minuts.

L´afició vinguda fins al trinquet del ´Tío Pena´, la gran majoria ´pucholfans´ anaven calfant-se a poc a poc i l´eufòria va esclatar amb iguals a 55. Després de remuntar, la victòria estava molt a prop.

L´últim joc el van jugar Santi i Pere al dau. Tragueren pilota nova per a intentar complicar-li els rebots a Puchol. Ho aconseguiren al primer quinze del joc, però res més. Puchol li va agafar la mida a la pilota nova al segon quinze i els blaus cada vegada estaven més nerviosos. Havien acariciat la final amb la punta dels dits, però les partides les guanya el primer a arribar a 60.

Així i tot, l´últim joc també va estar anivellat, ´a dos i lo altre´, però Puchol II i Monrabal no desaprofitaren el primer val que van tindre per a tancar la partida, la semifinal i la seua entrada per la porta gran a la gran final de Copa.

Amb esta, Puchol II jugarà la seua tercera final consecutiva en la Copa Diputació. Pelayo espera una gran final.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine