Després de la reaparició del passat divendres a Vila-real Fageca manifestava a este diari la seua preocupació perquè la resposta del braç no havia sigut la desitjada. Ahir, una ecografia va descobrir que les sospites eren certes. En principi haurà d’estar dos mesos més sense jugar, que es sumen als nou que ja ha acumulat.

El jugador estava ahir literalment destrossat perquè en la prova se li ha diagnosticat que el tendó no està recuperat, que té el nervi inflamat i que pateix una degeneració articular. Però sobretot perquè no està descartat que haja de tornar a operar-se, la qual cosa ampliaria el temps allunyat dels trinquets de tres o quatre mesos. En els pròxims dies se li realitzarà una ressonància per a concretar exactament la lesió.

Això sí, el jugador assenyala que no pararà ni un dia en els entraments. “Perfeccionaré l’esquerra i incidiré en la condició física per a poder tornar l'endemà de tenir el braç recuperat”, diu.

Marrahí

Continuant amb l’actualitat de la infermeria, Marrahí serà intervingut hui en el muscle dret després d’ajornar la visita al quiròfan fins a tres vegades, l’última per una altra lesió, un esquinç de turmell. Les primeres estimacions apunten que el de Villanueva de Castellón necessitarà un mínim de tres mesos per a tornar, probablement quatre. Amb esta operació, Marrahí confia posar fi a un calvari que va començar fa més d’un any, quan era el número del raspall.