Per als finalistes de la Copa en la modalitat d´escala i corda, hui és el dia de la tranquil·litat, com a molt de soltar els braços amb algun exercici suau i, sobretot, de visualitzar mentalment com transcorrerà la partida de demà dissabte, en Pelayo.

Puchol II afronta la quarta final. I podria aconseguir el tercer entorxat, superant així a Álvaro, Genovés II, Raúl, Dani i Herrera, que en sumen dos. I solament té vint-i-quatre anys. Per al seu company Monrabal serà la tercera final i opta al segon títol, primer en la posició de mitger.

En la parella rival, Pere Roc II debuta com a finalista i entra en el club dels pilotaris que han optat a les dues grans competicions perquè fa dues temporades va jugar la final del Circuit. Per a Jesús és la tercera i pot aconseguir el segon títol.

Hui a Vilamarxant

Els seguidors de la disciplina per dalt corda tenen hui a Vilamarxant un cartell que perfectament podria ser el de la final de la Copa: Soro III i Bueno contra Santi i Pere (17.30 hores). La sola presència del campió individual és motiu per a considerar la partida important. Però és que encara es recorda la sublime actuació de Santi i Pere en la semifinal contra Puchol II i Monrabal, que es va decidir amb iguals a 55.