COPA ESCALA I CORDA

Els aspirants de la Copa per dalt corda vetlen armes

Pere Roc II és l´únic dels quatre finalistes que s´estrenaria com a campió en el trinquet Pelayo

09.07.2016 | 10:30
Puchol II afronta la quarta final pot aconseguir el tercer títol.
Puchol II afronta la quarta final pot aconseguir el tercer títol.

Per als finalistes de la Copa en la modalitat d´escala i corda, hui és el dia de la tranquil·litat, com a molt de soltar els braços amb algun exercici suau i, sobretot, de visualitzar mentalment com transcorrerà la partida de demà dissabte, en Pelayo.

Puchol II afronta la quarta final. I podria aconseguir el tercer entorxat, superant així a Álvaro, Genovés II, Raúl, Dani i Herrera, que en sumen dos. I solament té vint-i-quatre anys. Per al seu company Monrabal serà la tercera final i opta al segon títol, primer en la posició de mitger.
En la parella rival, Pere Roc II debuta com a finalista i entra en el club dels pilotaris que han optat a les dues grans competicions perquè fa dues temporades va jugar la final del Circuit. Per a Jesús és la tercera i pot aconseguir el segon títol.

Hui a Vilamarxant
Els seguidors de la disciplina per dalt corda tenen hui a Vilamarxant un cartell que perfectament podria ser el de la final de la Copa: Soro III i Bueno contra Santi i Pere (17.30 hores). La sola presència del campió individual és motiu per a considerar la partida important. Però és que encara es recorda la sublime actuació de Santi i Pere en la semifinal contra Puchol II i Monrabal, que es va decidir amb iguals a 55.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine