L’equip d’Alzira de Punxa i Roberto ha complit amb els pronòstics i s’ha convertit en el primer finalista de la Copa President de la Diputació de València de raspall en guanyar ahir per 25-15 als representants de Xàbia, Moncho i Sanchis, en partida disputada en el trinquet de Piles.

Els ara ja finalistes solament necessitaven tres jocs per a lograr la classificació però isqueren sense contemplacions i buscant decididament la victòria. D’esta manera tanquen la lligueta de semifinals amb ple de triomfs i es converteixen en ferms candidat al títol quan en un principi eren els menys nomenats en les quinieles.

La confrontació va començar amb Moncho i Sanchis fent bona la treta (0-5) després d’anul·lar el val dels contraris. Pareixia que el duel anava a ser de poder a poder. Però, a continuació, Punxa i Roberto es convertiren en dominadors del xoc. No és que passaren per damunt als rivals, que també tragueren les dents en alguns compassos, però la iniciativa quasi sempre va ser seua i en tot moment es mostraren més segurs i encertats en atac.

A vida o mort

El trinquet de La Llosa de Ranes tancarà hui la fase en curs amb l’enfrontament entre els equips que opten a la plaça vacant en la final, el de Barxeta format per Moltó i Tonet II i el de Dénia amb Ian i Canari. Amb el resultat d’ahir en Piles i d’acord a la posició en la taula classificatòria, l’única opció vàlida per als dos és la victòria.

Els pronòstics són totalment incerts. Ambdues parelles arriben amb uns guarismes pràcticament semblants i el seu nivell durant la competició també ha sigut parell. Serà qüestió de la inspiració de cada un. Aquell que jugue d’acord a les seues mans continuarà endavant i qui afluixe o erre ho pagarà.