Amb total justícia Pere Roc II i Jesús es proclamaven campions de la Copa Diputació de València en guanyar amb contundència per 60 a 35 davant Puchol II i Monrabal. Els dos portaven molt de temps perseguint el títol d´un gran trofeu.

Abans de la gran final, a les portes del trinquet Pelayo repartien orxata als aficionats anunciant que la vesprada anava a ser llarga i calorosa. Al temps, la xaranga vinguda de Genovés donava la benvinguda a una afició que va omplir la 'catedral'. Hi havia ganes de festa. Les travesses eren de color roig i la música en directe feia presagiar una vesprada de les grans.

El director d'orquestra va ser Jesús. El mitger blau va ser decisiu. Pilota que tocava era quinze seu. El de Silla va marcar el ritme de la final. Va descol·locar a Puchol II i Monrabal. Jesús barrejava contundència de pegada amb saviesa a l'hora d'amagar la pilota. Al seu compàs Pere Roc II, un esquerrà amb molta classe, molt d'estil, elegant. El de Benidorm no té una 'garrotà' forta, però domina la situació. Quan Jesús va afluixar pel cansament, Pere Roc es va fer gran.

Els rojos van tindre clar que no era el seu dia des del principi. Amb iguals a 20 van desaprofitar un val a favor des del rest. A partir d'ací no van estar fins i la partida se'n va anar 20 per 45. Van maquillar el marcador des del dau gràcies que Pedrito va cometre més faltes de les habituals des de la ´pedra´.

En definitiva, vesprada de glòria per a blaus i desafortunada per a rojos. Puchol no va estar com altres vesprades i Monrabal va cometre moltes errades.

Copa de raspall

Moltó i Tonet II jugaran la gran final de la Copa Diputació de raspall després de guanyar ahir al trinquet de la Llosa de Ranes per 25 a 15 davant Ian i Canari. Els altres finalistes seran Punxa i Roberto. La gran final serà el pròxim dissabte al trinquet de Bellreguard.

Nova final per al campió individual, Moltó, davant un Punxa que en esta edició de Copa ha tret la seua millor versió.