L´empresa ´El Zurdo´ ja està treballant de valent per a omplir de gom a gom el trinquet de Bellreguard el pròxim dissabte amb motiu de la final de la Copa Diputació de València en la modalitat de raspall. Estan segurs que l´afició, com sempre, serà fidel a la cita, però des de ´El Zurdo´ també tenen clar que són dates un poc complicades per la forta calor i, per este motiu, l´empresa farà tot el possible per a què el trinquet siga una gran festa.

De moment, la final tindrà preus molt populars. Les entrades seran a 10 euros, amb preu únic, i a més, les localitats no estaran numerades.

També hi ha preus reduïts per a jubilats i també, al llarg de la setmana, l´empresa ´El Zurdo´ llançarà diferents promocions en les seues pàgines de les xarxes socials de Facebook i Twitter.

Les entrades per a veure la final de dissabte ja es poden comprar als punts habituals i també als telèfons de contacte de El Zurdo.

La gran final de la Copa Diputació serà este pròxim dissabte a les 18:30 hores. Moltó i Tonet II s´enfronten a Punxa i Roberto. Una partida molt atractiva entre quatre pilotaris que han arribat a la final en un gran moment de joc.