Félix, des del 8, aconseguia llançar una pilota a la llotgeta de baix i tancar una partida intensa, dura físicament que va deixar ‘morts’ als pilotaris però satisfeta a l’afició. Més de dues hores de primera semifinal del trofeu de Massamagrell. Marc, Félix i Héctor II jugaran la final el pròxim dimarts en guanyar 60 per 55 a Soro III i Dani.

La parella es va deixar l’ànima. Els rojos remuntaren i igualaren a 25, 35, 45 i aconseguiren ficar-se per davant amb 55 per 50, però Soro III i Dani no podien més. Ho havien donat tot i la victòria va caure a favor d’un trio on Félix va ser el més regular des de principi i que, més tard, va trobar a un Marc que va anar de menys a més.

La partida va ser de qualitat i de moments d’inspiració, el que va provocar tant de canvi al marcador. A destacar Félix i Soro III, qui juga a casa però mai té partida fàcil. El seu esforç ahir a Massamagrell va ser titànic.

A Marc li va costar un poc entrar en partida, però va estar més regular des d’ iguals a 45, just quan Félix semblava que afluixava un poc. Dani va traure tota la seua mestria per a somiar amb la victòria, sobretot al joc on la parella va posar-se per davant, 50-45. Tres pilotes dirigides a la ‘careta’ que van rebre el premi merescut dels ‘quinzes’ i aplaudiments. Més discret, però complint amb la seua faena va estar Héctor II.

Amb iguals a 55 la victòria va ser per a qui tenia les poques forces que encara quedaven un poc més repartides. L’ovació, merescuda, va ser per als cinc.

Segona semifinal

La segona semifinal del trofeu de Massamagrell serà el próxim diumenge. Puchol II i Santi de Finestrat s’enfronten al trio de Pere Roc II, Javi i Monrabal. La partida s’anuncia a partir de les 18.30 hores. La parella és l’actual defensora del títol.

Molta expectació entre els aficionats per a tornar a veure el duel entre els dos restos protagonistes de la final de Copa, Puchol II i Pere Roc El passat dissabte va ser el pilotari de Benidorm qui va guanyar al trinquet de Pelayo la Copa Diputació. Ahir a Massamagrell els aficionats ja feien les seues particulars ‘travesses’ de quin serà el resultat este diumenge.