ESCALA I CORDA

Félix deixa a Soro sense la final de Massamagrell

La primera semifinal va durar més de dues hores i es va resoldre a favor del trio de Marc, Félix i Héctor II per la mínima, 60-55

13.07.2016 | 12:33
Marc, Félix i Héctor II, primers finalistes del trofeu de Massamagrell.

Félix, des del 8, aconseguia llançar una pilota a la llotgeta de baix i tancar una partida intensa, dura físicament que va deixar ´morts´ als pilotaris però satisfeta a l´afició. Més de dues hores de primera semifinal del trofeu de Massamagrell. Marc, Félix i Héctor II jugaran la final el pròxim dimarts en guanyar 60 per 55 a Soro III i Dani.

La parella es va deixar l´ànima. Els rojos remuntaren i igualaren a 25, 35, 45 i aconseguiren ficar-se per davant amb 55 per 50, però Soro III i Dani no podien més. Ho havien donat tot i la victòria va caure a favor d´un trio on Félix va ser el més regular des de principi i que, més tard, va trobar a un Marc que va anar de menys a més.

La partida va ser de qualitat i de moments d´inspiració, el que va provocar tant de canvi al marcador. A destacar Félix i Soro III, qui juga a casa però mai té partida fàcil. El seu esforç ahir a Massamagrell va ser titànic.

A Marc li va costar un poc entrar en partida, però va estar més regular des d´ iguals a 45, just quan Félix semblava que afluixava un poc. Dani va traure tota la seua mestria per a somiar amb la victòria, sobretot al joc on la parella va posar-se per davant, 50-45. Tres pilotes dirigides a la ´careta´ que van rebre el premi merescut dels ´quinzes´ i aplaudiments. Més discret, però complint amb la seua faena va estar Héctor II.
Amb iguals a 55 la victòria va ser per a qui tenia les poques forces que encara quedaven un poc més repartides. L´ovació, merescuda, va ser per als cinc.

Segona semifinal
La segona semifinal del trofeu de Massamagrell serà el próxim diumenge. Puchol II i Santi de Finestrat s´enfronten al trio de Pere Roc II, Javi i Monrabal. La partida s´anuncia a partir de les 18.30 hores. La parella és l´actual defensora del títol.

Molta expectació entre els aficionats per a tornar a veure el duel entre els dos restos protagonistes de la final de Copa, Puchol II i Pere Roc El passat dissabte va ser el pilotari de Benidorm qui va guanyar al trinquet de Pelayo la Copa Diputació. Ahir a Massamagrell els aficionats ja feien les seues particulars ´travesses´ de quin serà el resultat este diumenge.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine