Dissabte el trinquet de Bellreguard acull la final de la Copa Diputació de raspall. Entre els finalistes està el campió individual, Moltó. Afirma que a la cita arriba «molt fort. En les últimes setmanes estic millor. Tinc clar que vaig tindre unes setmanes fluixes, però és normal. És la preparació de la temporada, no puc estar tot l’any al màxim. Jo soc molt exigent amb el físic. Ara ja estic preparant-me per a jugar el Campionat Individual i estic molt bé».

Reconeix que li motiven les finals: «Jo sempre que jugue una final és per a guanyar-la. Psicològicament i físicament me la prepare a consciència. Després a una partida pot passar qualsevol cosa i no se sap mai».

Sap que ell i Tonet eixiran com a favorits en la final: «És normal, des que sóc campió individual és habitual», però reconeix que els seus rivals també arriben a la final en un gran moment de forma: «Punxa és altre jugador que en les últimes setmanes ha millorat molt. Imagine que també estarà preparant el Campionat Individual, no ho sé, però jo les últimes partides l’he vist millor que mai”«

Per la seua condició de número u ha jugat el campionat amb el jove Tonet II: «Jo ja el coneixia i tenia clar que és un jugador jove, però valent. Pensava que anava a posar-se nerviós per jugar este campionat, però no. Ho ha fet perfecte i estic molt content amb ell. És un jugador que té un gran futur al davant».

Esta vesprada, al trinquet de Castelló de Rugat, els aficionats poden veure una ‘prèvia’ de la final. Moltó, esta vesprada amb Néstor, s’enfronta a Punxa i Roberto, els seus rivals dissabte en Bellreguard: «No importa. És prou habitual i no crec que puga influir. Una final és completament diferent, tot canvia».