El XXVIII Trofeu Tio Pena del trinquet de Massamagrell prossegueix hui amb la disputa de la segona semifinal que enfrontarà a Puchol II i Santi contra Pere Roc II, Javi i Monrabal. El cartell és immillorable, com correspon al torneig per dalt corda de major prestigi de l´estiu. Puchol II i Santi vénen de jugar junts en Dénia en la partida de les festes locals completada a la nit del divendres.

Perderen contra De la Vega, Félix i Monrabal per un ajustat 60-50 però els dos estigueren sensacionals. En Massamagrell, la teoria diu que esta parella és més perillosa. I és que Puchol II és, amb Soro III, l´escaleter que més ratlla en este escenari, que també se li dóna especialment bé al seu mitger.

La contra espantaria a qualsevol. Al rest apareix el flamant nou campió de la Copa, que està com un bou. Però és que Javi és un altre que marca la pauta, en este cas al mig, com també succeeix amb Monrabal, però en la punta. És un equip que ho té tot: fiabilitat, quinze, capacitat de restar... I en són un més.

La vesprada començarà amb la semifinal del trofeu paral·lel en la categoria juvenil que enfrontarà a Salva i Néstor contra a José Salvador i Rafa. Les dues finals es completaran el dimarts. En la de promoció esperen David i Álvaro, que van superar als germans Martí per 60-55. Este resultat es va repetir en l'eliminatòria posterior de les figures consagrades. La victòria va ser per a Marc, Félix i Héctor II que han deixat fóra a l´amfitrió, Soro III, que formava amb Dani.