Magnífic ambient en el frontó d’Albal el passat diumenge on es coronava l’equip de la Pobla de Vallbona, format per Pasqual i Moro com a nou campió del Campionat Autonòmic de Frontó per Parelles - Trofeu Diputació de València. En un recinte ple de gom a gom, els jugadors del Camp de Túria disputaren una partida completa davant d’Almussafes, equip pel que formaven Luis de La Vega i Dani. Els jugadors de la Ribera començaren la partida molt forts però anant de més a menys, contra una parella molt sòl.lida, la de La Pobla, intractable durant aquesta final. El Moro i Luis han tingut una bona batalla als últims metres del frontó passant tot tipus de pilotades, per davant, de rebot, pilotes d’esquerres, tot un ventall de pegades que han fet gaudir de valent al nombrós públic assistent. El traure de Pasqual, com sempre, resultava determinant. A la fi, els de La Pobla s’imposaven per 41 a 25, emportant-se així el Trofeu de Campions per parelles de 2016. Al llarg del matí, lliuraven els trofeus Isabel García, diputada d’esports, Ramón Marí, alcalde d’Albal, Daniel Novejarque, vicepresident de la Federació, Lola Martínez, regidora d’esports d’Albal i Manuel Díaz, regidor d’esports de Quart de Poblet.

En segona s’imposava Quart de Poblet a Benicarló

Com a prèvia de la final es disputava la final de la segona categoria, entre les formacions de Benicarló i Quart de Poblet, amb victòria per 41 a 32 per als valencians. La partida anava un poc descompensada ja que els de Quart sempre han anat per davant. Tot i aixó, Jose, Cristian i Iván han fet una gran partida però Jesús i Jaime s’han mostrat més complets durant tota la final.

Paterna i Moixent campions en tercera A i B

A més, en la jornada del dissabte es disputaven les finales de la tercera categoria A i la tercera B. En primer lloc Tamborí B i Moixent D disputaven la final de 3ªB, en la que ha sigut la final més disputada - 41 a 40 per als de La Costera-. Pedro i Jose aconseguien l’últim punt de la partida emportant-se així el trofeu de campions tot i que Quique i Xavi, del Tamborí, completaren una gran partida. Pel que fa a la tercera categoria A, també resultava una final molt atractiva per al públic, acabant amb un apretat resultat de 36 a 41. Paterna s’impossava a l’equip B de Moixent. Toni i Jose Maria demostraren la seua experiència en els difícils moments de la partida, tot i que Pepe i Vicent els van posar les coses molt difícils.