AUTONÀMIC DE FRONTÓ PER PARELLES

La Pobla de Vallbona guanya en Albal el Diputació de Frontó

Pasqual i Moro es mostraren intractables durant la final davant Almussafes

19.07.2016 | 14:14
La Pobla de Vallbona guanya en Albal el Diputació de Frontó

Magnífic ambient en el frontó d´Albal el passat diumenge on es coronava l´equip de la Pobla de Vallbona, format per Pasqual i Moro com a nou campió del Campionat Autonòmic de Frontó per Parelles - Trofeu Diputació de València. En un recinte ple de gom a gom, els jugadors del Camp de Túria disputaren una partida completa davant d´Almussafes, equip pel que formaven Luis de La Vega i Dani. Els jugadors de la Ribera començaren la partida molt forts però anant de més a menys, contra una parella molt sòl.lida, la de La Pobla, intractable durant aquesta final. El Moro i Luis han tingut una bona batalla als últims metres del frontó passant tot tipus de pilotades, per davant, de rebot, pilotes d´esquerres, tot un ventall de pegades que han fet gaudir de valent al nombrós públic assistent. El traure de Pasqual, com sempre, resultava determinant. A la fi, els de La Pobla s´imposaven per 41 a 25, emportant-se així el Trofeu de Campions per parelles de 2016. Al llarg del matí, lliuraven els trofeus Isabel García, diputada d´esports, Ramón Marí, alcalde d´Albal, Daniel Novejarque, vicepresident de la Federació, Lola Martínez, regidora d´esports d´Albal i Manuel Díaz, regidor d´esports de Quart de Poblet.

En segona s´imposava Quart de Poblet a Benicarló
Com a prèvia de la final es disputava la final de la segona categoria, entre les formacions de Benicarló i Quart de Poblet, amb victòria per 41 a 32 per als valencians. La partida anava un poc descompensada ja que els de Quart sempre han anat per davant. Tot i aixó, Jose, Cristian i Iván han fet una gran partida però Jesús i Jaime s´han mostrat més complets durant tota la final.

Paterna i Moixent campions en tercera A i B
A més, en la jornada del dissabte es disputaven les finales de la tercera categoria A i la tercera B. En primer lloc Tamborí B i Moixent D disputaven la final de 3ªB, en la que ha sigut la final més disputada - 41 a 40 per als de La Costera-. Pedro i Jose aconseguien l´últim punt de la partida emportant-se així el trofeu de campions tot i que Quique i Xavi, del Tamborí, completaren una gran partida. Pel que fa a la tercera categoria A, també resultava una final molt atractiva per al públic, acabant amb un apretat resultat de 36 a 41. Paterna s´impossava a l´equip B de Moixent. Toni i Jose Maria demostraren la seua experiència en els difícils moments de la partida, tot i que Pepe i Vicent els van posar les coses molt difícils.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine