Hui veu la llum el Trofeu Ciutat de Torrent, torneig que ha nascut amb la intenció de consolidar-se com un esdeveniment important de la temporada d´estiu. I per a fer molt de soroll en la primera edició, els quatre equips participants han sigut configurats amb varis dels pilotaris que en l´actualitat marquen la pauta en el trinquet.

En la primera semifinal d´esta vesprada, Miguel, Dani i Héctor II s´enfrontaran a Marc, Javi i Carlos. Atenció perquè l´ànima de la pilota a Torrent, el llegendari Natalio, va vaticinar en la presentació que el vencedor d´esta eliminatòria també ho serà del trofeu. I és que qui va ser primera figura de la pilota considera que, en el trinquet de Torrent, els trios són molt favorits contra les parelles, que és el format dels equips de la segona semifinal del dissabte vinent: Soro III i Jesús així com Puchol II i Félix. El títol es decidirà en una setmana, el dijous 28 de juliol.

Les formacions de la jornada inaugural de hui són totalment oposades en el seu estil. L´equip encapçalat per Miguel és molt més tècnic. Es tracta de tres pilotaris que dibuixen el colp, que opten per amagar la pilota o forçar l´errada del rival. Enfront, la terna de Marc té la pegada com a principal arma. També saben treballar-se el quinze, però no és necessari perllongar la faena quan pots acabar per la via ràpida a base de canonades.

La qualitat del cartell és motiu suficient per a desplaçar-se fins a Torrent. Però hi ha més: es tracta d´un trofeu solidari doncs la meitat de la recaptació es destinarà a facilitar la vida dels més desfavorits. Els preus també conviden a anar. Les tres partides es poden presenciar per 10 euros mentre que per a cada una de les confrontacions s´ha fixat el preu de 5 euros.