FRONTÓ

Victòries de Pere Roc II i Vicent en Moncofa

Pere Roc II va imposar la seua condició d´esquerrà i Vicent va aprofitar el major coneixement del frontó

23.07.2016 | 13:08
Santi en la Copa.

Pere Roc II i Vicent van resultar guanyadors de les partides mà a mà de frontó disputades ahir en la localitat de Moncofa amb motiu de la festivitat de Santa María Magdalena. En les dues confrontacions es va veure qualitat i espectacle.

El campió de la Copa va superar a Santi de Silla pel tanteig de 51 a 42. Pere Roc II va imposar la seua condició d´esquerra, que en un recinte tan xicotet com el Pedro Martí és un gran avantatge. El de Benidorm sempre tenia a l´abast el recurs de les dues parets. Tot i això, va patir contra un gran Santi. A continuació, Vicent es va desfer de Bueno amb més claredat per 51 a 27. En este cas va manar que el de Moncofa jugava en un escenari que coneix com la palma de la mà. Això i la seua tècnica depurada. Però el de Meliana va complir i en cap moment va abandonar.

De Moncofa a Cheste
Santi també jugarà demà en el Frontón Barón de Cheste amb Miguel com a rest i amb Puchol II i Nacho en la contra (12:00 hores). La gran temporada que ha completat el de Silla està tenint com a conseqüència que siga requerit per als cartells més importants.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine