Segona semifinal del primer trofeu Ciutat de Torrent i nova demostració de jugar a pilota. Si la primera semifinal va ser bona, la segona, disputada ahir, no va ser menys. Pur espectacle que va fer embogir als aficionats, també més nombrosos que al primer dia. A la partida tan sols li va faltar l´emoció d´una igualada a 55, però la pilota, a vegades, és així de capritxosa. Al remat, victòria de Puchol II i Félix per 60 a 45 davant Soro III i Jesús. Una partida que va estar plena d´alternatives, al joc i al marcador.

Sempre jugant molt, però van ser Puchol II i Félix els primers a agafar avantatge, amb 40 per 20. Tot seguit, Soro III i Jesús van posar una marxa més per a igualar a 40 i després també a 45.

La recta final va ser vibrant. Qualsevol dels dos equips es va meréixer la victòria. Soro III i Jesús no van sumar cap joc més, però de manera incomprensible perquè mèrits van fer les dues parelles per igual. Tal vegada la sort també va influir per a decantar la partida i la semifinal a favor de Puchol II i Félix que ara jugaran la final d´un torneig de gran qualitat.

Els dos números 1, Soro III i Puchol II, tornaren a fer un recital de joc. Els seus mitgers també els acompanyaren en una gran vesprada de pilota.

Dijous, la final

La gran final d´este primer trofeu Ciutat de Torrent serà dijous de vesprada. Els guanyadors de la semifinal d´ahir, Puchol II i Félix, tindran a l´altre costat de la corda al trio format per Miguel de Petrer, Dani i Héctor II que a la primera semifinal van guanyar per un ajustat 60 a 50 a Marc, Dani i Carlos.

Una final que, de ben segur, omplirà les graderies del trinquet i, a més, per una bona causa perquè la meitat de la recaptació del torneig va destinada a les associacions Adisto Torrent i Artic. Tots els aficionats desitgen ara que la final, almenys, tinga la qualitat de les dues semifinals prèvies.

Victòria de Miguel en Murla

Miguel de Petrer arribarà al frontó de Xest després de guanyar divendres a la nit al trinquet de Murla. Ell i Tomàs II superaren a Giner i Héctor per 60 a 45. Ho van fer patint, remuntant un 30 per 40 en contra.