La ciutat de Torrent ja espera la seua gran final. Després de dues semifinals de gran qualitat, els aficionats esperen una final per a recordar. No és fàcil perquè el llistó està molt alt, però la partida sí que reuneix tots els ingredients per a gaudir d'altra vesprada memorable. Demà, el trinquet de Torrent es torna a vestir de gala, per a rebre als dos equips finalistes, la parella de Puchol II i Félix davant el trio de Miguel, Dani i Héctor II.

Confirma la seua presència el jugador de Petrer. Miguel no va jugar passat diumenge al frontó de Xest. Van botar les alarmes, però el mateix pilotari confirmava que va ser tot per precaució: «Estic bé per a jugar. Venia de jugar dues partides fortes, una d'elles divendres a la nit al trinquet de Murla i vaig preferir reservar-me perquè la temporada d'estiu és molt llarga». Molt llarga i l'enfermeria està massa plena, així que millor ser prudent.

Miguel analitza la final de demà: «Esperem que torne a eixir una gran partida. Venim de dos semifinals molt bones i tant de bo es torne a repetir en la final». Reconeix que no tindrà partida fàcil: «Contra Puchol II i Félix mai és fàcil i més com estan ara. Nosaltres tenim l'avantatge que som tres i hem de saber aprofitar eixa superioritat en un trinquet que no és molt gran i sí que és molt ràpid».

Per a Miguel el trinquet de Torrent no és desconegut: «Jo ja he jugat en diverses ocasions allí, si és de veres que anem poc, de fet, jo des de l´any passat no jugava, però reconec que és un trinquet que m´agrada».

Ara falta conèixer a qui li pot beneficiar més, si a la manera de jugar d´ell o a la de Puchol: «Ja veurem, a ell li va bé perquè domina els rebots i és un trinquet molt propici. Puchol II està molt fort, però nosaltres hem de jugar com sabem i aprofitar que som tres».

La final del primer trofeu Ciutat de Torrent començarà dijous a les 18:30 hores. La meitat de la recaptació anirà destinada a dues associacions, Adisto Torrent i Artic que, respectivament, centren les seues labors en els col·lectius de discapacitats i alcohòlics rehabilitats. Un motiu més per a no perdre´s una final que ja de per sí ha alçat molta expectació. L´afició, de ben segur, omplirà demà el trinquet de Torrent.

Les dues anteriors semifinals van ser per a enmarcar, per tant, la final ha alçat molta expectació entre A la primera semifinal, Miguel, Dani i Héctor van superar a Marc, Javi i Carlos per un ajustat 60 a 50 en una partida jugada de poder a poder. Igual de disputada va ser la segona semifinal, on Puchol II i Félix superaren per 60 a 45 a Soro III i Jesús en altra vesprada gran. La final no pot ser menys.