Comença el mes d´agost molt fort, amb una setmana per davant carregada de partides amb novetats i la gran final del trofeu del Villareal CF com a plat fort.

Hui dilluns, el trinquet de la Pobla de Vallbona ja anuncia un cartell més que atractiu, amb els dos millors pilotaris del moment, Soro III i Puchol II. El de Massamagrell amb Santi de Finestrat i el de Vinalesa amb Javi de Massalfassar.

Esta vesprada al trinquet de Borriana torna Dani després de no poder jugar la partida de Llíria per problemes al bessò.

La gran novetat vindrà dimarts al trinquet de Massamagrell. La familia Soro anuncia que al llarg d´este mes totes les partides es jugaran amb galeries lliures.

També novetats al trinquet de la Llosa de Ranes. Al llarg d´este mes, les partides de dimarts passaran a jugar-se al trinquet de Batiste, a Villanueva de Castellón. Hui també hi ha partida. S´anuncien Pablo i Lorja davant Vercher i Seve.

Dimecres, al trinquet de Xeraco, partida de festes al raspall. Josep, Dorín i Canari contra Punxa, Alberto i Néstor.

El plat fort de la setmana vindrà divendres al trinquet de Vila-real. Els pilotaris, com han fet al llarg de tot el trofeu, continuaran lluint la samarreta groga del Villareal CF, club que patrocina el torneig. La final estarà protagonitzada per Pere Roc II, Dani i Carlos contra Francés, Javi i Monrabal.

També divendres partida de festes a Genovés. Moltó i Alberto enfront Sergio i Sanchis.

Dissabte continuarà la Fira de Llíria. Soro III i Héctor contra Marc, Nacho i Monrabal.

Dissabte, al carrer de Godelleta, gran homenatge a Grau amb dues partides. La primera amb jugadors com Sarasol II. La segona amb els principals mitgers de l´actualitat.

Diumenge, el trinquet d´Oliva, trencarà per complet la rutina. Partida de raspall, però amb la barreja entre pilotaris d´esta modalitat i d´escala i corda. Waldo, qui ja comença a jugar partides, farà equip amb Pere Roc II i Carlos per a enfrontar-se a Moltó, Pere i Félix.