«El 20% crec qua ha sigut molt beneficiós per al jugador perquè sempre tinguem un poc més de ganes d’anar a optar a ell. Sempre que jugues eixe tipus de partides també fa que l’afició va més al trinquet perquè saben que vas a implicar-te encara més. A part d’això, no ho sé per què, però també he notat que la gent es juga més diners i això també és motivant per a nosaltres. L’únic que no veig bé és el tema de les propines. Crec que sí a més del 20% també tinguérem propines seria perfecte».

Són paraules de Sanchis, considerat com el millor mitger en l’actualitat i actual campió de la lliga. Estos dies l’esquerrà de Montesa gaudeix d’unes merescudes vacances per Irlanda. Esta setmana comença a jugar. S’anuncia divendres en Genovés. Altre que també s’ha pronunciat per a elogiar la nova manera de funcionar en la vesprada de dissabte del trinquet El Zurdo de Bellreguard és Jeffry: «És un mètode molt correcte. Crec que és una iniciativa bona. Caminen sobre segur. Els pilotaris oblide’m si hi ha o no hi ha postura, tan sols ens centrem a jugar i en intentar guanyar sense pensar si este o aquell s’han jugat diners. És una manera de jugar més segura i còmoda perquè tampoc és necessari parar la partida. Això la gent també ho agraeix i nosaltres també».

Partida d’Oliva

Esta vesprada es juga la tradicional partida al trinquet d’Oliva, però els aficionats esperen l'atractiu cartell anunciat diumenge de matí. Jugadors de l’escala i corda jugaran al raspall barrejats amb figures del raspall. Moltó, Pere i Félix contra Waldo, Pere Roc II i Carlos. La jornada començarà a les 10.30 hores.