Grau, considerat el millor, o u dels millors mitgers de tots els temps, rebrà esta vesprada un ben merescut homenatge al carrer de Godelleta. Allí va deixar bons amics i bons records. Entre el seu ampli palmarés també va guanyar el trofeu local, el tradicional Moscatel.

La vesprada serà redona. Començarà amb la nostàlgia de tornar a veure en acció a altres grans pilotaris de la seua època. Cervera i Sarasol II, altre gran entre els més grans com a mitger, jugaran davant Pedro, qui encara continua en actiu, i Voro. La partida, anomenada ‘amics de Grau’, començarà a les 17.30 hores.

Al finalitzar esta primera partida vindrà el moment més esperat de la vesprada, l’homenatge a Grau. Hi ha preparades moltes sorpreses i de ben segur es viuran moments de gran alegria.

A continuació, quatre dels millors mitgers del panorama actual de l’escala i corda rendiran el seu particular tribut a qui ha sigut el seu ran mestre dins dels trinquets. Ho fan com millor saben, jugant una partida amb sabor a desafiament, dos mitgers contra dos mitgers. Encarregats de fer el bot estaran Félix i Jesús. El primer estarà acompanyat per Tomás i el de Silla per Javi de Massalfassar.

Puchol, al trofeu Moscatel

A Godelleta ja han tancat els cartells de la 49 edició del trofeu Moscatel. Enguany amb un campionat entre clubs, una partida de raspall femení i una partida de professionals. El campionat de clubs serà els dies 14, 15 i 17. Totes les partides tindran com a prèvia una gran exhibició dels alumnes de l’escola de pilota local.

Dijous 18 serà la culminació de la festa, amb la partida de raspall femení, on s’anuncia la jugadora local, Sara, al costat de Noelia i Yohanna contra Ana, Andrea i Carol. Tot seguit s’anunciaran dos trios formats per professionals de l’escala i corda. Marc, Pere i Tomàs II contra Puchol II, Pepet i Monrabal. Tonen a creuar-se dins d’un carrer de galotxa Marc i Puchol. En Alfarp va guanyar el de Montserrat.