Les 10 de matí. Impossible localitzar a Puchol II, Marc o Boni. Ja fa dues hores que entrenen. Estan preparant el Campionat Individual encara que falten uns mesos per a l´inici del torneig. Per a ells, però, el mà a mà ja ha començat. No són els únics. Pablo de Borriol i Marc també preparen el sub ´23 i Álvaro de Massalfassar, el sub ´18.

Tots ells treballen baix les ordres d´Agustín Larré i Domingo Palacios, de Pilota 2.0. La preparació especial per al Campionat Individual dura uns dos mesos i mig, amb treball conjunt i també específic per a cada pilotari.

Sembla difícil treballar amb un grup de jugadors que demà poden ser rivals, però Domingo Larré afirma que és tot el contrari: «És tot positiu. Són un equip, però després al trinquet cadascú defén els seus interessos. A d´ells els facilita l´entrenament perquè es motiven mútuament. És un encert total. A més tenim un codi de conducta, no és necessari, però el tenim». L´objectiu és tindre un campió de l´Individual i qui més possibilitats té és Puchol II, actual subcampió: «Cada dia és més complet. Diuen que és un jugador de força, però jo destacaria d´ell l´habilitat, la tècnica i el domini de pilota. A més com a esportista és un superdotat. La idea és que arribe al màxim al campionat Individual, però també tenim clar que hi ha rivals molt forts que també es preparen a consciència per a esta cita, com Soro III».

Es podria dir que Puchol és el líder d´este singular equip 2.0, però els preparadors estan sorpresos amb Marc: «Té unes facultats molt bones per a competir. L´ambició que té està fora del normal. Pensem que pot tindre un bon rendiment i fer un bon paper».

El de Boni és un cas excepcional: «Es va posar en contacte amb nosaltres fa uns tres mesos. Feia temps que estava sense jugar i ara està jugant moltes partides. Li hem acostumat a fer una rutina de treball, era necessari per a aprofitar els seus punts forts. Estem treballant de manera especial amb ell perquè ja tenia facultats. Ara intentem que explote eixes facultats».