El pilotari de Montserrat i també els aficionats esperaven la partida d’esta vesprada al trinquet de Riba-roja. Per primera vegada, Marc jugarà en igualtat numèrica contra Puchol II. Ja li tocava després de la gran temporada que està fent i, sobretot, la progressió que ha experimentat als últims mesos. Està davant del seu primer dia.

Il·lusionat està Marc. «Sí, és la primera vegada que jugue en parella contra Puchol II. Sempre he jugat contra ell en trio. De totes maneres Riba-roja és un trinquet xicotet i crec que no es notarà molt. És un trinquet que cal passar la pilota moltes vegades per a fer quinze», explica.

Marc tindrà hui a un company de luxe com és Félix, el mitger de Dénia està fent un gran estiu. Per la seua banda, Puchol II jugarà al costat de Salva de Massamagrell. Marc és una de les grans revelacions de l’escala i corda als últims mesos.

La gran oportunitat li va vindre quan hagué de substituir a Miguel de Petrer en la semifinal del circuit professional. Marc no va desaprofitar l’oportunitat, va guanyar i classificar al seu equip per a jugar la final. Una final que, ja amb Miguel, van guanyar.