Ador i Oliva marquen el calendari del raspall al llarg de la setmana. Dos trofeus dels més clàssics de l´estiu i on estaran presents els millors pilotaris de la modalitat. Quatre dies seguits de pilota al raspall anuncia des de hui Ador en la seua tradicional setmana gran. Esta vesprada la primera semifinal estarà protagonitzada pel campió individual, Moltó, fent parella amb Dorín. A la contra tindran a Punxa i Sanchis.

La segona semifinal serà demà dimarts amb Sergio i Canari davant Ian i Alberto. La tercera partida serà dimecres amb Jeffry i Néstor contra Vercher i Pau. Els dos millors equips jugaran dijous la final.

Demà també comença al trinquet nou d´Oliva el tradicional trofeu Gregori Maians, altra de les grans cites de l´estiu. Dues bones partides cada vesprada.

La final, divendres

Demà, la primera d´elles, anuncia a Escoto i Pau contra Vercher i Raul. A continuació, Waldo i Coeter II davant Moltó i Néstor. Una setmana més tard tornen a creuar-se Waldo i Moltó a Oliva.

La segona jornada serà dimarts 23. En la primera Jeffry i Lorja enfront Badenes i Leandro. A continuació, Ian i Sanchis contra Sergio i Tonet II. La gran final del Gregori Maians està reservada per a divendres 26.