Moltó va deixar clar ahir en la localitat d´Ador que arriba al Trofeu Gregori Maians en plena forma. El campió individual va participar en la primera semifinal del Trofeu d´Ador i amb un molt encertat Dorín va superar a Punxa i Sanchis per 40-15. Tot i el folgat marcador, els espectadors que es congregaren en gran nombre en el carrer habilitat per a la partida es van anar satisfets pel nivell oferit. I és que Punxa i Sanchis deixaren mostres de la seua qualitat i s´esforçaren per donar espectacle.

També va agradar l´actuació dels jóvens pilotaris de l´escola de Xeraco que participaren en la confrontació prèvia. Vicent i Josep es van imposar a David i Javi per resultat sabater.

El cartell de la final es concretarà esta vesprada. Sergio i Canari tindran en la contra a Ian i Alberto. La qualitat dels participants és innegable i a priori es tracta de dues parelles amb un potencial similar. Com ahir, és probable que el desenllaç vinga donat per l´adaptació a jugar en un carrer.

Demà també hi haurà activitat en la Setmana de la Pilota d´Ador: Jeffry i Néstor jugaran contra Vercher i Pau. I el dijous, la final professional. Els tres dies, l´activitat començarà a les 18:00 hores amb sengles partides de promoció.