RASPALL

Moltó i Dorín guanyen en Ador

Ian i Alberto ficaren ganes i compliren però el domini dels guanyadors va crèixer conforme avançava la final

19.08.2016 | 13:27
Moltó i Dorín guanyen en Ador

La localitat d?Ador va tancar ahir la Setmana de la Pilota amb la disputa de la final del trofeu professional de raspall al carrer. El títol va ser per a Moltó i Dorín, que es van imposar a Ian i Alberto pel resultat de 40-10.

La parella de roig va ser justa vencedora perquè, línia per línia, Moltó i Dorín van estar més encertats que els seus rivals. Els dos tingueren més pegada i també defensaren amb més solvència. Tot i això, hi va haver espectacle en la cloenda, per a bé del nombrós públic congregat.

En els primers compassos, la igualtat va ser màxima. Començaren els blaus al dau i sumaren i posteriorment igualaren els rojos, també amb la treta. Tot seguit, de nou empat, ara a 10, però esta vegada amb els finalistes anotant al rest. A partir d?ací, la final va començar a tornar-se roja. Moltó espentava com si es jugara el títol individual i Dorín raspava buscant el cel d?Ador, deixant poques opcions per a la restada. La diferència en el nivell dels dos bàndols no era d?escàndol però, a poc a poc, els quinzes queien del costat dels després campions. Ian i Alberto intentaren retallar distàncies però la contra va continuar igual de segura.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine