El trinquet de Borriol obrirà hui les seues portes per a albergar una partida commemorativa de les festes locals protagonitzada per quatre joves primeres figures de la disciplina d´aire com Pere Roc II i Carlos que tindran en la contra a Marc i Nacho.

Especialment interessant es presenta el duel entre escaleters doncs apareixen dos dels pilotaris que més han donat a parlar en la passada temporada. Pere Roc II s'ha consolidat com a un dels jugadors més determinants en la seua posició, condició de privilegi que s´ha guanyat pel nivell demostrat durant mesos però sobretot per la consecució de la Copa. Per la seua banda, Marc porta una progressió de vertigen des de gener, quan va ser requerit per a jugar el Circuit com a reserva. Des d´aleshores és fixe dels millors cartells i de les competicions oficials. Per esta trajectòria, al setembre rebrà el premi al pilotari jove més destacat de l´any, guardó que lliura la Federació en el tradicional Dia de la Pilota.

La presència de Carlos i Nacho també fa que la partida siga molt interessant. Habituals en la punta, hui tenen l´oportunitat de demostrar que poden ser importants també al mig.