El Trofeu Gregori Maians, la cita més destacada de l’estiu en la modalitat de raspall, continua esta vesprada en el nou trinquet d’Oliva amb la disputa de la segona semifinal que enfrontarà a Sergio i Tonet II contra Ian i Sanchis.

En la pilota pot passar qualsevol cosa, com va quedar demostrat la setmana passada en la primera semifinal quan el campió individual, Moltó, va caure per la via ràpida contra Punxa i Coeter II amb Néstor com a company (25-5). El cartell, per descomptat, convidava a esperar una confrontació més que igualada tenint en compte el nivell dels contendents. I això hauria de passar esta vesprada. Perquè es tracta de parelles confeccionades amb quatre dels millors professionals del raspall. La sessió començarà a les 17.00 hores amb la segona semifinal del torneig paral·lel de categoria semiprofessional. Els contendents seran Jeffry i Lorja que tindran en la contra a Badenes i Leandro. També és, en teoria, una confrontació per a gaudir del raspall.

Este títol també es decidirà el divendres vinent en el mateix trinquet d’Oliva, just abans que el de les primeres figures. Els vencedors de hui s’enfrontaran a Vercher i Raúl, que en la primera semifinal es van desfer d’Escoto i Pau per 25-15.